Over ons

Welkom bij House of Sie, waar elk evenement niet alleen een feest is, maar een verhaal dat wacht om verteld te worden, de liefde die wacht om gedeeld te worden. Onze reis begon in 2017, geïnspireerd door een plek waar liefde en warmte de boventoon voerden: het huis van oma Sie. Sie was meer dan een bijnaam; ze was een symbool van gastvrijheid, vreugde en onvergetelijke momenten.

Yentl Fischer, onze oprichtster, zag in de herinneringen van haar oma's huis de blauwdruk voor iets groots. Samen met Tiebe en Norry, beide ervaren en gepassioneerd in de evenementensector, vormden ze House of Sie. Hun visie was helder: het creëren van evenementen waar elk detail met liefde en aandacht wordt bedacht en uitgevoerd. Waar persoonlijke verhalen tot leven komen.

Ons team -gevestigd in het pittoreske Oud-Heverlee-, heeft een breed scala aan ervaringen. Van intieme huwelijksfeesten tot grootschalige bedrijfsevenementen. Binnen- en buitenland vormen ons canvas, waar wij met zorg en precisie jullie meest memorabele momenten tot leven brengen.

Bij House of Sie is elk evenement een unieke reis. We beginnen met een diepgaand gesprek, luisteren naar jullie wensen en dromen. Dit is waar onze magie begint. We vertalen jullie visie naar een levendig concept, dat alleen maar mogelijk is door onze hechte samenwerking met jullie. Wij geloven in maatwerk, want geen twee verhalen zijn hetzelfde.

Onze aanpak is holistisch: we zorgen voor alles, van de eerste schets tot de laatste afwerking. Dit betekent dat jullie volledig kunnen ontspannen en genieten van de aanloop naar jullie evenement. Wij zorgen voor de details, de planning, de uitvoering. We maken de weg ernaar even mooi als de dag zelf.

Kwaliteit is onze hoeksteen. We gebruiken alleen de beste materialen, werken met topklasse leveranciers en streven naar perfectie in elk aspect van onze evenementen. Dit is onze belofte: jullie evenement zal net zo uniek en bijzonder zijn als jullie zijn.

We hebben al vele dromen werkelijkheid gemaakt en kijken ernaar uit dat we ook die van jullie mogen vervullen.
Met House of Sie kiezen jullie voor een ervaring waar elk detail telt, waar persoonlijke verhalen de hoofdrol spelen, en waar kwaliteit nooit een compromis is.

Kom binnen in de wereld van House of Sie. Laat ons jullie verhaal vertellen, jullie dromen waarmaken en samen onvergetelijke herinneringen creëren.

Over Norry

Gedreven door mijn passie voor lekker eten en goede wijnen, wist ik al op jonge leeftijd dat ik de hotelschool wilde volgen. Na een succesvol specialisatiejaar tot maître/sommelier betrad ik de horecawereld, waar ik mijn vakkennis uitbreidde. Bij House of Sie komt deze ervaring goed van pas en vormt het een perfecte aanvulling op Yentl en Tiebe. De combinatie van creativiteit, vakkennis en ervaring zorgt voor onvergetelijke feesten.

Over Tiebe

Als onderdeel van House of Sie, combineer ik mijn architecturale achtergrond met uitgebreide horeca-ervaring. Samen met Yentl en Norry transformeren wij elk evenement tot een ‘master piece’. Met een diploma in interieur architectuur en een toegewijde passie voor het creëren van unieke ervaringen, weet ik de perfecte balans te vinden tussen esthetiek en gastvrijheid. Ik ben niet alleen bedreven in het omvormen van ruimtes, maar ook in het smeden van onvergetelijke momenten.


Over Yentl

In juli '23 mocht ik als zelfstandige ondernemer 7 kaarsjes uitblazen. ZEVEN! Dat is goed voor een 75 tal huwelijksfeesten, zeker 10 campagnes en - een wilde gok-  5000 ballonnen. Ik kijk met grote, twinkelende ogen uit naar wat de toekomst ons mag brengen.

Mijn liefste girlgang omschrijft me als: authentiek, puur & enthousiast en dat is exact de wedding/party planner dat ik probeer te zijn. Alle goeds komt in drievoud, ik ben zo blij, trots en vol spanning wat dit onbewandelde pad met Tiebe en Norry zal brengen. Geliefd om zo warm omringd te zijn!

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x