A touch of Sie

Bij House of Sie combineren we creativiteit, aandacht voor detail en persoonlijke betrokkenheid om jullie evenement te transformeren tot iets magisch. Met ons diverse aanbod "A touch of Sie" zorgen we ervoor dat elk aspect van jullie feest wordt verzorgd met de hoogste standaard van kwaliteit en elegantie.

 
Ontdek onze Sie Specials hier:

Van A tot Sie

Wedding planning van A tot Z

In het hart van House of Sie ligt ons unieke vermogen om een sfeervol en stijlvol decoratieplan te creëren voor jullie speciale dag. Wij garanderen een perfecte styling tot in de fijnste nuances, waardoor elk aspect van jullie huwelijksvisie door ons wordt gerealiseerd.

Wij werken nauw samen met jullie, het bruidspaar, om een trouwconcept te ontwikkelen dat een spiegeling is van jullie karakters, voorkeuren in kleur en stijl. Jullie dromen en ideeën voor deze bijzondere dag worden verweven met onze innovatieve aanpak en jarenlange ervaring, zodat ieder detail jullie unieke verhaal vertelt.

Elk element, van de uitnodigingen tot het soort bloemen, van het tafellinnen tot de keuze van de bruidstaart en zelfs de meest subtiele accenten, wordt met nauwgezetheid en aandacht geselecteerd om jullie huwelijksdag tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Zo gaan we ook op zoek in zowel binnen- als buitenland naar de perfecte trouwlocatie. We verzorgen alle contacten met plaatselijke leveranciers, zoeken naar eventuele logies en transport. Kortom, wij zijn jullie "genie in a bottle" en laten al jullie wensen uitkomen.

Prijs: Vanaf €6000 incl BTW

The sound of Sie

Een gezellige babyborrel, een uitbundig verjaardagsfeest of een indrukwekkend bedrijfsfeest. Het organiseren van een uniek evenement brengt vaak een stortvloed aan taken en beslissingen met zich mee. De keuzes en diversiteit kunnen overweldigend zijn, waardoor jullie al snel in een organisatorische wirwar belanden.

Bij House of Sie nemen we die last van jullie schouders. Wij focussen op het waarmaken van jullie visie en het overtreffen van de verwachtingen.

Ons team zorgt ervoor dat jullie ontspannen toeleven naar het evenement van jullie dromen, zonder enige stress.

Prijs: Vanaf €2000 incl BTW

La table de Sie

Bij House of Sie maken we een moodboard voor een prachtige aankleding. Zo verloopt de styling tijdens jullie dag vlekkeloos en wordt jullie bruiloft tot in de puntjes verzorgd.

Samen met jullie creëren we een wedding design dat jullie persoonlijkheden, kleuren en stijl reflecteert. Jullie visies over ‘de grote dag’  worden in kaart gebracht en samengesmolten met onze creatieve inbreng en ervaring zodat jullie verhaal verteld wordt met ieder zichtbaar detail. Uitnodigingen, lettertype, tafellinnen, stoelen, soorten bloemen, bruidstaart en de kleinste details worden zorgvuldig uitgedacht en gekozen.


Prijs: Vanaf €2000 incl BTW

Bounce houses

We beschikken over drie witte springkastelen om ieder feest tot een hoger, stuiterend event te tillen.

Voeg een vleugje magie toe aan jullie feest met onze sprankelende springkastelen! Maak jullie evenement nog specialer door te kiezen voor onze optionele ballonnenboog, bloemenslinger of gepersonaliseerde vinyl sticker. Een kleurrijke entree die de feestvreugde naar een hoger niveau tilt. Creëer een betoverende sfeer en laat de "smiles" van jullie gasten nog breder worden. Ontdek de extra touch die ons wit canvas kan geven aan jullie onvergetelijke dag.

Onze drie springkastelen:

Coco's Carousel
Felix' Fort
Casper's Castle
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x