Trouwen in 2021 met House of Sie

Small parties, full hearts ♥️ 

Aahh, trouwen... Wij kunnen niet wachten tot het nieuwe trouwseizoen aanbreekt en we de eerste stoelen weer voor een prachtig versierd altaar mogen zetten. Dat we de eerste genodigden weer naar hun plaats mogen begeleiden en vooral: dat die eerste ringen weer over de vingers worden geschoven en er luid wordt gejuicht. We zitten letterlijk op het randje van onze stoel en wachten ongeduldig af.

Het is helaas nog niet zover… dus heel eerlijk? Wij hebben even afstand genomen van de hele heisa rond coronaproof trouwen. Ja, die gastenlijst moet korter en de mogelijkheden zijn wat beperkter. Maar hé, het is wat het is. We maken er gewoon het beste van, respecteren de regels en focussen ons nóg meer op de details die een huwelijksdag perfect maken. Want focussen op details, daar zijn we goed in bij House Of Sie. Perfectionistisch, wij? Neuh.

Klein, maar eens zo fijn

Kortom, dit alles wil zeggen dat we tijdens de zomer 2021 even geen grote feesten aannemen. Omdat we willen vermijden dat we toch weer alles moeten omgooien om het mooi binnen te regels te laten passen. En vooral omdat we onze koppels willen besparen van de daarmee gepaard gaande stress, onzekerheid en teleurstelling.

We omarmen de gedachte dat trouwen in 2021 en petit comité gebeurt en daar zijn we helemaal op voorbereid. Je vindt bij House Of Sie verschillende pakketten die binnen dit concept passen en die stuk voor stuk een persoonlijke touch en afwerking krijgen. Deze pakketten zitten vast in ons aanbod en zullen dit en komende huwelijksseizoenen actueler en populairder zijn dan ooit. Ja, trends voorspellen kunnen we ook.

En petit comité, zeg je? 

Juist! Dat kan zowel een intiem moment met jullie tweetjes zijn als een gezellige get together met enkele dierbare genodigden erbij. We laten het traditionele trouwen wat los en creëren een setting dat 100% jullie is, goed aanvoelt én er goed uitziet (#pictureperfect). Memorabel, intiem én alleen maar liefde.

Of dat nu aan de Belgische kust is, onder de Spaanse zon (of nog wat verder), in het midden van een bos, of gewoon lekker gezellig in jullie tuin is. Ons concept en petit comité laat het allemaal toe!

Hebben jullie al zin gekregen in zo’n intiem feest om jullie liefde te vieren? Later deze week onthullen we de details van ons concept 'EN PETIT COMITÉ' (nog heel even wachten dus).


Kan je niet wachten en wil je nu de opties al bespreken?

Liefs

Yentl & Yasmin

// Foto door Kaat DM

Website by
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x